Saturday, December 31, 2011

Sewa Barang Baby

Assalamualaikum w.b.t,

Last time I promise nak wat satu entry where i nk bg sewa barang baby I which is no longer used by us. Sila rujuk gambar2 di bawah. Reason why i want to rent this out is like i mention before...Nazhan dh x bape nak gune barang2 ni and Nazhan xde adik lg nk reuse barang2 ni. So I sewa kan pd org yg ade budget constraint. Tp akan di sewa kan secara berperingkat.

1. My Dear Walker (Orange)
Walker ni Nazhan x nek dah. Tp die wat tolak, x pun die akan belek konon2 cam repair la..

2. Snow Bear Home & Car Warmer
Yg ni I selalu pakai time travelling jauh2. Bleh warm dalam kete.

3. Sweet Cherry Infant Carrier/Carseat

4. Sweet Cherry Stroller 8

5. Mother Car Baby Walking Wing/Assistant (Blue)
I gune ni masa die baru mula berdiri and keen to walk but kaki lembik tak balance lg

For Item No 3 & 4 will be rent out next year 2012. Reason: Baby still using it.

Term & Condition:

1. Pay the deposit base on the item price (will be return back the deposit after client return back the item in good condition)
2. Plus you need to pay rental monthly.
3. Self pick up at our place or maybe check point.
4. If the Item that you return has a bit damage then it will be deducted from your deposit.

Any enquiries can email me here pu3cleopatra[a]gmail[dot]com or zihan.zamberi[a]gmail[dot]com.

4 baby's note!:

dialicious said...

I suka la yg last tu no 5.apa kata u jual je terus kt I?hehe.sbb pening nak byr bulan2.ayat u comel je yg the rest tu bole start rent only nx year sbb now still pakai.awal2 u ckp xberapa suka sgt.hehe.cute je zihan ni

ZihaN ZamberI said...

..hehehe u ni diah ade2 je...xde cutenye!..mcm carseat tu dh jarang pakai, tp kadang2 tu cam perlu gak..haha same to stroller...takut tetibe nk pakai...die dh start jalan actually,..kalo bawak stroller bukan die nak duk, die plak yg nk tolak2...if u want to buy bleh gak...nnti i pm u k! =)

Ms and Mr Red Ribbon said...

no 3 dan 4 tue berapa sewa dan berapa nak jual...
email yer redribbonboutique@yahoo.com

Shakina Farhan said...

bagus juga lepas guna sewa @ jual kan..xd la membazir & berhabuk.

Post a Comment