Wednesday, July 29, 2009

Macam-Macam Mende

Assalamualaikum,

Dah rasa sleepy pun. Maklumlah perut kenyang and baru lepas mandi, lepak plak dalam bilik ber'aircond'. Sure la rasa mcm nikmat di kayangan.

Malam ni dinner steamboat kt Tupai-Tupai. Which die punye servis ala2 restoran nelayan ttwangsa. Deco errmm ok la kot! Saje malam ni kuar ngan budak2 ofis melantak kat luar. And ajak baby join skali to introduce my ofis mate. So bile cite2 pun die kenai gk la orgnye kan...Next time budak2 ni plan nk berkaraoke la, lepak pd la n oso nk melantak seafud plak kt Bagan lalang or klang or Kuala Selangor...erkk bapak jauh!

Gambar dh bersepah2 dalam phone. Tp now malas lg nk update sume2 tu kat blog. Pasai nk finish dulu keje2 opis yg ala2 nk termuntah nih. Kalo kater dh dpt close dis SH, alhamdulillah! Syukur sangat...kalo x ibarat buat keje free je la...adieh!

Banyak plak org request for demo lately which make me nerves all the time..Mane x nye, aku nk kene wat presentation,.Level aku user biase je...but what if ade directors,..kecuit penghut den! (need to be prepared!!)

Minggu ni kene learn 3 products..2 on Library Management System, 1 on Digital Content Management System, and 1 on Asset Management System. Jenuh gak la nk ingat sume2 ni..feeenniinkkk!

Mende2 yg aku nk kene setle dis week and next week, high priority is SH (RFQ), then aku kene involve ngan event management untuk 1 seminar by our comp ni, then lifetime learning on products (becumin product specialist), ooo lupe nextweek ade rehearsal n launching! HHHUUUU x sbrnye nk abiskn yg ni...pas tu pk nk balik kg plak! Windu mereka..

Banyak plak tgk gambar2 yg nk kene edit nih...later la upload! Bile aku rajin!=D

0 baby's note!:

Post a Comment