Wednesday, October 28, 2009

Dah Pindah..

Assalamualaikum,..

Geng, cite pasal kawen2 dah pindah ke SINI

So kalo nak tau ape2 pasal wedding kiteorg just visit that website k.
Most invitation pun through that website. Zaman teknologi la kater kan...
Make a full utilize from it.

Few days ni asyik teringat nak coffee je ngan my friends/kazen. Tp xde la plak yg nak luang kn masa. Bile ek...nak girls hangout lg..

Last nyt g event partnership IBM at One World. Best gak dinner kt poolside die, cantek! Tp aku xleh lame2, by 730 aku dh cabut. On the d way balik tu, lalu ikut TTDI back to KL..teringat zaman cintan cintun ngan raksasa dulu...x hengat donniiaa bile hangout..cam esok2 x jumpe dah...huhuhu

Skrg ni dh xde, raksasa pun sibuk. Pegi keje awal n balik keje lambat, plus his class on wekens. Mane nak siapkan asgmnt yg berlambak2 tu...Ciann kat die. Tp xpe, as a man he needs to do that. Since die akan jd ketua keluarga nanti adelah patut utk berada di barisan hadapan, nak lead la kate kn...

Sekurang2nye xde la terbeban sgt bile dah kawin nanti,..mane nak handle famili, keje, study..bla..bla..All the best to you k pumpkin!! =)

Wooraitt..dh x larat nak bebel. Til next time....


.

0 baby's note!:

Post a Comment